Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Sempozyumuna Sayılı Günler Kaldı

Karaman Sempozyumuna Sayılı Günler Kaldı

‘Sosyal ve Beşeri Bilimler’ başlığı altında düzenlenecek olan sempozyumun ayrıntılı programı sempozyum resmi sitesinde yayımlandı. Karaman’a dair pek çok konuda bildirilerin sunulacağı sempozyumda, 20 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek açılış töreninin ardından "“Sosyo-Kültürel Değişim Sürecinde Karaman”, “Kadim Başkent Karaman’ın Kentsel Dokusu”, “Karaman Ekonomisinin Rekabet Gücü” başlıklarında açılış  oturumu gerçekleştirilecek.
Açılış töreninin ardından sempozyum, bildirilerle devam edecek. Dört ayrı salonda eş zamanlı olarak sunumların yapılacağı sempozyumda ilk gün 12, ikinci gün ise 20 farklı oturum düzenlenecek. 
159 bildirinin sunulacağı sempozyumda Karaman’ın tarihi öneminden kültürüne, sanayi ve ekonomisinden hayvancılığına ve mutfak kültürüne kadar birçok konu hakkında bilimsel araştırmalar katılımcılarla paylaşılacak. Sempozyum, 22 Haziran’da düzenlenecek gezi programı ile sona erecek. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık