Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Spor Lisesinden Türkiye Başarısı

Karaman Spor Lisesinden Türkiye Başarısı

Okul Sporları Genç Kızlar Kategorisinde Puanlı atletizm Yarışmalarında Mersin’de düzenlenen grup müsabakalarında birinci olan ve ilimizi temsilen katıldığı grup müsabakalarında da birinci olarak Bursa’da yapılan Türkiye finaline katılarak 5. olan Karaman Spor Lisesi Atletizm takımı öğrencileri, Okul Müdürü İsmail Doğan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Ak ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti. 
Yarışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü İsmail Doğan, “Karaman Spor Lisesi Atletizm takımı Okul Sporları Genç Kızlar Kategorisinde Karaman’da yapılan Puanlı Atletizm Yarışmalarında 1.olarak Mersin’de yapılacak grup müsabakalarına katılma hakkı elde etmişti.   Mersin ilinde yapılan müsabakalar sonucunda 1. olarak gruptan çıkma başarısı göstererek Bursa ilinde yapılan Türkiye Finaline katıldı. 16 takım arasında yarışan okulumuz birçok ili geride bırakarak takım halinde Türkiye 5.si olmuştur.  Sırıkla yüksek atlama branşında okulumuz 12. sınıf öğrencisi Emine Akan, Türkiye 3.sü olarak okulumuz ilimizi en iyi şekilde temsil etti. Müsabakalarda emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Mustafa Ak ve Gökhan Kaya’ya teşekkürü bir borç biliriz” dedi.
Karaman Spor Lisesi Atletizm Takımı öğrencilerini tebrik ederek konuşmasına başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Türkiye 5.si olarak iyi bir derece alan öğrencilerin gelecekte daha güzel başarılara imza atacağına inandığını söyledi. Kuntoğlu, “Sporcunun ahlaklısı toplumda değer kazanır. Sizler sadece bir alanda kazanmış olduğunuz başarıyla iyi bir sporcu olamazsınız. İyi bir sporcu olmak istiyorsanız hayatın her alanlarında daha iyiyi yakalamalısınız. Hepinizi tekrar tebrik ediyorum. Elde edilen bu başarıda emeği geçen okul yöneticilerine ve öğretmenlere de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ziyaret, başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık