Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Ziraat Odası Başkanı MUĞLU'nun yeni yıl mesajı

Karaman Ziraat Odası Başkanı MUĞLU'nun yeni yıl mesajı

Başkan Muğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;
kimi zaman mutluluk, kimi zaman hüzünlerin yaşandığı bir yılı daha geride bırakıyoruz. Bir yıl daha nihayete ererken, yaşanan her günden ayrı tecrübeler edinilmiş olması ve bu tecrübeler ışığında yeni bir yıla yepyeni umutlarla başlangıç yapılması huzur, mutluluk ve başarılara birlikte ulaşabilmemizin vazgeçilmez şartıdır" 
"Her yeni yıl başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği bir yıldır.
2019 yılında da, tarihimizden aldığımız gücü, sürekli değişen, gelişen dünya şartlarının sağladığı fırsatlarla birleştirdiğimizde, Ülkemiz ve İlimiz için hizmet ve yaşam kalitesinin daha da artacağı, başarılı bir yıl olacağına yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Değerli Karamanlı hemşerilerimizin, Kıymetli fedakâr Çiftçilerimizin, bu coğrafyaya hizmet eden tüm çalışanlarımızın, cennet vatanımız uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizin yakınlarının, kahraman gazilerimizin, yeni yılını en samimi duygularımla tebrik ediyor, 2019 yılının ülkemize ve milletimize sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum. " dedi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık