Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Karaman’da Bacasız Fabrika: “Spor”

Karaman’da Bacasız Fabrika: “Spor”

Son zamanlarda önemli spor organizasyonları ile adından söz ettiren Karaman, birçok farklı branşta önemli ulusal spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ortaya koyduğu planlı ve düzenli organizasyon kabiliyeti neticesinde Federasyonlar tarafından da tercih edilen illerin başında gelen Karaman’da mart ve nisan dönemlerinde Oturarak Voleybol Final Etabı, Oturarak Voleybol 1. Lig 2. Etap müsabakaları, Üniversitelerarası Boks ve Futbol Şampiyonaları, Okullararası Özel Sporcular Atletizm Türkiye birinciliği finalleri, Okullararası Judo Küçükler ve Gençler Türkiye birinciliği finalleri ile  okullararası futbol, güreş, hentbol, atletizm, badminton, basketbol ve voleybol gibi müsabakalara ev sahipliği yaparak hem spor kenti kimliğini güçlendirdi hem de spor yoluyla kent ekonomisine önemli katkı sağladı.
5 Bin Sporcu
Önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam eden Karaman'da sadece mart ve nisan ayı dönemlerinde düzenlenen ulusal organizasyonlarda Türkiye'nin dört bir tarafından Karaman’a gelen yaklaşık 5 bin sporcu ve aileleri 2 ay boyunca Karaman'da konakladı. Bu sayede organizasyonlara katılan binlerce kişi Karaman'da hem konakladı hem de şehri gezerek milyonlarca liranın kent ekonomisine kazandırılmasını sağladı.
Spor Turizmi, Karaman’ın Tanıtımına Büyük Katkı Sağlıyor
Bir ilin tanıtımına katkı sağlayan en önemli unsurlardan birinin spor olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek,” Karaman, tüm olimpik sporların yapılabileceği, kamplara ve organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek önemli kentlerden bir tanesi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya her zaman hazırız. Çünkü biz spor turizminin Karaman için önemli bir yere sahip olduğu düşünüyoruz” dedi. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık