Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Karaman’da Obezite İle Mücadelede Düğmeye Basıldı

Karaman’da Obezite İle Mücadelede Düğmeye Basıldı

Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker öncülüğünde obezite ile mücadele kapsamında başlatılacak proje ile yaz spor okullarında eğitim gören çocuk ve gençlere 3 ay boyunca ücretsiz sağlık hizmeti verilecek.
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile yürütülecek proje kapsamında ilk etap olarak öğrenci velilerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan fizyoterapist ve diyetisyenler tarafından vücut kitle indeksi yüksek olan öğrencilere yönelik yapılacak uygulamalar ve genel egzersiz düzeyi programları hakkında bilgiler verildi. 
Karaman Halk Sağlığı Merkezi KETEM’de vücut kitle indeksi yüksek olan öğrencilerden kan alınmasının ardından fizyoterapist, diyetisyen ve antrenörler eşliğinde uygulanacak programlarla öğrencilerin sağlıklı bir şekilde kilo vermeleri sağlanacak.
Proje sonunda ise vücut kitle indeksinde en fazla düşüş sağlayan öğrenciye bisiklet hediye edilecek.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık