Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Karaman’da Öğrenciler Bahar Temizliği Yaptı

Karaman’da Öğrenciler Bahar Temizliği Yaptı

Öğrencilerde çevre bilincini oluşturmak ve bu alanda farkındalık yaratmak için "Okulumuz ve çevremiz bahar temizliği ile güzelleşiyor" sloganı ile yola çıkan ilimizdeki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri hem okullarını hem de çevrelerini temizledi.
Tüm il genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinliğe yediden yetmişe her yaştan öğrenciler katıldı. Eldivenlerini takıp çöp torbalarını alarak sahaya inen öğrencilere okul yöneticileri ile öğretmenleri de eşlik etti.
En iyi temizlik kirletmemektir, çevre miras değil, emanettir, temizlik imandan gelir, çevreni koru o da seni korusun, gibi dövizler hazırlayan öğrenciler büyüklerine mesaj vermeyi de ihmal etmedi. Yapılan temizlikte toplanan poşet, kağıt, pet şişe, plastik gibi ürünler geri dönüşüme kazandırıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin çevresel bilinç ve tutumlarını geliştirmek ve çevreye olan duyarlılığını artırmak ve bu konuda farkındalık oluşturmak için il genelinde eş zamanlı olarak öğrencilerimiz okul ve çevresini temizledi. Bu anlamlı etkinliğe katılan okul yöneticilerime, öğretmenlerime ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık