Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

16 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Karaman’da Satranç Tarih İle Buluşuyor

Karaman’da Satranç Tarih İle Buluşuyor

Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında “Geçmişten Geleceğe Hamle Yapıyoruz” sloganıyla hayata geçirdiği “Satranç Tarih ile Buluşuyor” projesine Karaman’dan yoğun katılım sağlandı.
24 Ekim tarihinden itibaren satranç severlerin Karaman’ın tarihi mekanlarında buluştuğu etkinlikte maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek mini turnuvalar düzenledi. 
Etkinlikler kapsamında ise Taşkale Manazan Mağaraları, Tahıl Ambarları, İncesu Mağarası, Divle(Obruk)Mağarası, Tartan Konağı, Hürrem Dayı Evi, Fisandon Camii, Çeşmeli Kilise, Binbir Kilise, Kent Müzesi, Karaman Müzesi, Karaman Kalesi ve Hatuniye Medresesi alanlarında satranç severler satranç oynandı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı spor, kültür, sanat, tarih ve turizmi bir araya getiren özel proje, 1 Kasım Pazar gününe kadar Karaman’ın farklı tarihi alanlarında devam edecek.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık