Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

16 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Karaman’da yeni yılın ilk bebeği dünyaya geldi

Karaman’da yeni yılın ilk bebeği dünyaya geldi

Karaman Devlet Hastanesi’nde dünyaya gelen Özlem ve Alişan çiftinin bebekleri Elif, ailesinde büyük sevince neden oldu. Sağlıklı bir şekilde doğan bebek, annesinin kucağına verildi. Doktor Şerife Özlem Dinç ve doğum salonu ekibi tarafından, 3 kilo 430 gram olarak yaşama gözlerini açan Elif bebek ailesine mutluluğu, heyecanı ve huzuru aynı anda yaşattı. Kaplan çifti bebeklerinin dünyaya gelmeden önce ismini koyduklarını, 9 aydır sabırsızlıkla bu anı beklediklerini söylediler.
Anne yeni doğan bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde aldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Çok mutluyuz dokuz aydır bu heyecanı bekliyorduk. Çok şükür doğdu. Çok mutluyuz, huzurluyuz. Sağlıklı bir şekilde büyür ve ailemize huzur katar inşallah" diyerek duygularını ifade etti.
İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan’da,  “2019 yılı vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah çocuğumuz ailesine, vatana ve millete karşı hayırlı bir birey olur. İnşallah ömrü de kaderi de güzel olur” cümlelerine yer verdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık