Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Karaman’dan İdlib’e 27 Konut Yardım

Karaman’dan İdlib’e 27 Konut Yardım

Komşumuz Suriyedeki iç savaş sebebiyle, evini barkını terketmek zorunda kalarak sınırımıza yakın İDLİB 'te, zorlu kış şartlarında çadırlarda yaşamak mecburiyetinde kalan kardeşlerimiz için Türkiye Diyanet Vakfımız Genel Merkezinin başlattığı 

"İYİLİK KONUTLARI KAMPANYASI" na İlimiz Müftülüğüne bağlı Din Görevlilerince katkıda bulunulmuştur.

İlimiz Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Karaman şubesi tarafından "HAYDİ KARAMAN SENİN DE OLSUN BİR YUVAN" adıyla Genel Merkezimizin kampanyasına destek verilmeye çalışılmaktadır.

Din Görevlilerimiz, Bayan Kur’an Kursu hocalarımız, Müftülük Çalışanlarımız Vakfımızca İDLİB 'te yaptırılan İYİLİK KONUTLARI' na bizzat katkıda bulunarak kendi aralarında topladıkları parayı Vakfımıza bağışlamışlardır. 

Halkımızın çok büyük destekleri ile İdlib'te KARAMAN MAHALLESİ KURULMASI için yoğun gayret göstermektedirler. Takriben bir ay önce başlatılan kampanyaya yoğun destekle, tanesi 6 bin TL olan "İYİLİK KONUTLARI" için 27 konut inşa edilecek miktarda yardım Karaman ilimizden gönderilmiştir.

 

Ayrıca, Karamanımızda Din görevlilerimiz öncülüğünde "HAYDİ KARAMAN İYİLİK VAKTİ" Projesi ile hayır sevenlerimiz tarafından ilimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere maddi manevi yardımcı olma yolunda yoğun bir çalışma yapılmaktadır.

Din Görevlilerimiz ihtiyaç sahibi ailelerin bu soğuk kış günlerinde evini ısıtacak bir soba, sobasında yakacak kömür, mutfağında buzdolabı, çamaşır makinesi ve ihtiyaç duyulan daha bir çok ev eşyasını temin ederek ihtiyaç sahiplerine bizzat ulaştırıyor, sevincine ortak oluyor, dualarını ve gönüllerini alıyor.

Yine TDV Karaman şubemiz tarafından Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi içerisinde inşaatı devam eden camimiz için Karamanlı hemşehrilerimizin desteği devam ediyor. 

Son aşamasına geldiğimiz bu muhteşem mabedimizin kalan işlerini de bitirip bu yıl ibadete açmaya, halkımızın ve üniversiteli gençlerimizin istifadesine sunmaya çok az kaldı.

 

Karaman İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Karaman Şubesi tarafından yürütülen bu hayırlı çalışmalarımıza destek veren, gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışan Din Gönüllülerine ve hayırsever Karamanlı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun.

Allah kazançlarını bereketlendirsin. Sağlık, sıhhat ve afiyet versin.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık