Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Karamanlı Antrenör Ve Sporcular Milli Takım Kampına Davet Edildi

Karamanlı Antrenör Ve Sporcular Milli Takım Kampına Davet Edildi

Karaman’da yaklaşık 3 yıl önce kurulan ve Oturarak Voleybol Süper Ligi’ne kadar yükselme başarısı gösteren Karaman Gençlik ve Spor Kulübü Oturarak Voleybol takımı Karaman’ın gururu olmaya devam ediyor. Son olarak 3-13 Ocak tarihleri arasında Aksaray’da düzenlenen milli takım kampına antrenör ve sporcu verme başarısı gösteren Karaman temsilcisi, yine 24 Ocak-03 Şubat tarihleri arasında Aksaray’da üçüncüsü düzenlenecek milli takım kampına antrenör Aziz Hopyar ve sporcular Metin Karaca, Samet Can Karasu ile Muhammed Öz gibi isimleri göndererek başarılarına bir yenisini daha ekledi. 
Oturarak Voleybol Milli Takım Baş Antrenörü Yusuf Kenan Kök eşliğinde çalışmalarına devam ettiklerini belirten Hopyar, “Hırvatistan’ın Porec kentinde düzenlenecek Paravolley Avrupa Şampiyonası ön eleme müsabakaları öncesi hazırlıklarımıza değerli antrenörlerimiz eşliğinde devam ediyor. Aksaray’da üçüncüsü düzenlenecek milli takım kampına tekrar davet edildiğimiz için çok mutlu olduk. Yapılan en son kampta yine ilimiz sporcularında Metin Karaca’ya takım kaptanlığı verilmişti. Takım sorumluluğunun ilimizden bir sporcuya verilmesi ise bizler için ayrı bir gurur kaynağı oldu. İnşallah bu kampımıza en iyi şekilde değerlendirerek milli takımımıza sporcu vermeye devam ederiz” şeklinde konuştu.
Milli takım kadrosuna davet edilen antrenör Aziz Hopyar ve sporcular Metin Karaca, Samet Can Karasu ile Muhammed Öz’ü tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ise, “Başarı ancak fedakarlık ve çok çalışma ile geliyor. Karaman’da bu spora gönül vermiş kardeşlerimiz gerçek bir aile olarak başarıdaki temelleri en sağlam şekilde atmışlardır. Bugün baktığımızda ise bu fedakarlıklarının ve çalışmalarının karşılığını en iyi şekilde alıyorlar. Sporcularımız ve antrenörümüzün bu başarısı bizler için gerçek bir gurur kaynağı oldu ve olmaya da devam ediyor. Hırvatistan’da düzenlenecek Oturarak Voleybol Avrupa Şampiyonası eleme müsabakalarında milli takımımıza ve sporcularımıza başarılar diliyorum.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık