Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Karamanlı Judocudan Bronz Madalya

Karamanlı Judocudan Bronz Madalya

Türkiye Judo Federasyonunun 2018 yılının yurt içindeki son faaliyetleri arasında yer alan Büyükler Türkiye Şampiyonası Antalya Spor Salonu’nda iki gün boyunca devam eden müsabakaların ardından sona erdi. Karaman judo ekibinin de yer aldığı şampiyonada 52 kiloda mücadele eden Eda Karademir, çekişmeli geçen müsabakalar sonunda bronz madalyanın sahibi olarak Türkiye üçüncüsü oldu.
Önemli bir organizasyonda madalya kazandığı için mutlu olduğunu belirten Karademir, “Şampiyona öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdim. Kendimi geliştirmek ve ilimi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarıma aralıksız devam ediyorum. Antalya’da 598 judokanın katıldığı bu şampiyonada da madalya kürsüsünde yer aldığım için çok mutluyum. İnşallah daha iyi çalışarak bu dereceleri en iyi seviyeye getirmeye çalışacağım” diye konuştu. 
Judonun başarı ivmesinin her geçen gün artarak devam ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ise, “Antalya’da madalya kürsüsünde yer alarak bizlere büyük bir sevinç yaşatan sporcumuz Eda Karademir’i yürekten kutluyorum. Sporcumuzun özellikle yükselen başarı grafiği gelecek adına bizleri heyecanlandırıyor. Antalya’da bizleri gururlandıran bir diğer olayda görme engelli judocumuz Cahide Eke’nin Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda tatamiye çıkması. Sporcumuz tatamiye çıkarak bir ilki gerçekleştirdi ve engelleri ortadan kaldırarak neler başarabileceğini bizlere ve tüm spor kamuoyuna gösterdi" dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık