Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Karamanlı Turizmciler Başkan Çalışkanı Makamında Ziyaret Etti.

Karamanlı Turizmciler Başkan Çalışkanı Makamında Ziyaret Etti.

15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle İl Turizm Müdürü Abdullah Kılıç ve Karaman’da hizmet veren Turizm Ve Otel İşletmecilerinin Temsilcileri, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamında ziyaret etti.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a ziyaretler sürüyor. Bu çerçevede 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle İl Turizm Müdürü Abdullah Kılıç ile Karaman Turizm ve Otel İşletmecilerinin temsilcileri, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı ziyaret etti. 

Başkan Çalışkan, İl Müdürü Abdullah Kılıç ve turizmcilere ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek: “Karamanımızı, sahip olduğu tarihi ve kültürel değerleri ile turizm kenti yapma adına hep birlikte çalışıyoruz. Karaman Belediyesi olarak biz de; şehrimizin tanıtımı ve turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi için belirli zamanlarda düzenlenen uluslararası organizasyonlara katılıyoruz. Karaman Belediyesi; Ankara Tanıtım Günleri, ITB Berlin Fuarı, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve İstanbul Emitt Turizm Fuarı gibi ulusal ve uluslararası düzeyde katılımın sağlandığı organizasyonlara Karaman adına katılan ilk kurum oldu. Katıldığımız tüm fuarlarda yerli ve yabancı misafirlerin yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. 

Geçtiğimiz yıllarda Taş binada hizmete açtığımız Turizm Tanıtım ve Bilgi Merkezi, dışarıdan gelen misafirlerimizin Karaman hakkında her türlü bilgiye ulaşabilecekleri bir merkez oldu. Bununla birlikte tarihi mekânların bulunduğu alanlara kurduğumuz bilgi Kiosk’larıyla, vatandaşlarımız şehrimizle alakalı istedikleri bilgiyi elde edebiliyorlar. 

Diğer yandan kültürel değerlerimize sahip çıkan Karaman Belediyesi, tarihi gün yüzüne çıkaran çalışmalarına da devam ediyor. Tartan Evi, Hürrem Dayı Evi, Yunus Emre Evi, Hürrem Dayı 2 Evi Tartan 2 Evi ve Nalıncılar Evi gibi geçmişten gelen tarihi miraslarımızı restore ettirerek ayağa kaldırdık ve vatandaşlarımızın ziyaretine açtık.

Karaman’ı turizm alanında da hak ettiği yere getirebilmek için diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte tanıtmaya ve projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık