Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Kavgada bıçaklanarak ölen genç toprağa verildİ

Kavgada bıçaklanarak ölen genç toprağa verildİ

Olay, dün saat 16.30 sıralarında Nefise Sultan Mahallesi 2. İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, arkadaşıyla birlikte elektrikli bisikletle olay yerine gelen Muhammet Yasin Kocaoğlu, (18), yolda yürümekte olan Atakan Y. ve arkadaşı E.S.M’nin yanına gelerek kavga etmeye başladı. Kavga sırasında Atakan Y., üzerinden çıkardığı bıçakla Muhammet Yasin Kocaoğlu’nu kalbinden ve omuzundan bıçakladıktan sonra olay yerinden arkadaşıyla birlikte kaçtı. Çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan Muhammet Yasin Kocaoğlu, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


  Kalbine ve omuzuna aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralı olarak kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden Yasin Kocaoğlu, için Larende Mahallesindeki Larende Büyük Camisinde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Namaza, Kocaoğlu’nun yakınları ile vatandaşlar katıldı. Kılınan namazın ardından Kocaoğlu, Hamidiye Mahallesindeki şehir mezarlığına defnedildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık