Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Kâzım Karabekir Paşa Ölüm Yıldönümünde Anıldı

Kâzım Karabekir Paşa Ölüm Yıldönümünde Anıldı

 21 Ocak 2014 Salı Günü Kâzım Karabekir Paşa’nın Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan anma programı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Vali Murat Koca ve beraberindeki heyet park alanında gerçekleştirilen törenin ardından Kâzımkarabekir Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulundu.

 

 

Yetkililerden okul ile ilgili bilgiler alan Vali Koca daha sonra Konferans Salonunda düzenlenen anma programına katıldı.  Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda saat 10.30’da protokol konuşmalarıyla başlayan anma programında; Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim görevlisi Yrd. Doç. Alaattin Uca tarafından Kâzım Karabekir Paşa’nın hayatı ve mücadelesi anlatıldı.

 

Öğrenciler tarafından Kâzım Karabekir Paşa’nın hayatından bölümlerin sergilendiği tiyatro oyunu,  oratoryo gösterisi, şiirlerin okunması ve Kâzım Karabekir Paşa’nın ölüm yıldönümü nedeniyle düzenlenen şiir ve kompozisyon dallarında dereceye girenlere Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafından verilmesiyle anma programı sona erdi.

Anma programına; Vali Murat Koca, Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Mustafa Akış, Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu, Cumhuriyet Başsavcısı M. Kemal Çokdinç, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Kâzımkarabekir Kaymakamı Mehmet Uslu, Kâzımkarabekir Belediye Başkanı Mustafa Kol, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.








Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık