Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

24 Nisan 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

KİBARKAYA’DAN KARAMAN’DA SIRADIŞI SERGİ

KİBARKAYA’DAN KARAMAN’DA SIRADIŞI SERGİ

 Dünya’da çok özel bir teknikle tuvale aktarılan boyaları parmaklarıyla resme çeviren Memik Kibarkaya, son sergisini Karaman’da açtı. Tartan Konağı’nda düzenlenen serginin açılışına Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu ve eşi Hilal Uğurlu, İl Müftüsü Nuri Değirmencioğlu ile vatandaşlar katıldı.

Sergi açılışından önce konuşan Ressam Kibarkaya, çocukluğunda çamura şekil vererek başladığı sanata daha sonra farklı bir teknik uygulayarak resmi boyayla ortaya çıkarmadığını, boyayı resme çevirdiğini söyledi. Kibarkaya ayrıca, Karaman’ın bir kültür başkenti ve sanata değer veren bir belediye başkanı olduğu için Karaman’da sergi açmak istediğini de ifade etti.

Sergiyi eşi Hilal Uğurlu ile birlikte gezen Başkan Uğurlu, resimlerin son derece güzel hazırlandığını ve çok profesyonelce işlendiğini belirterek, sergideki resimlerin geçmişleriyle ilgili Kibarkaya’dan bilgi aldı.

Ressam Kibarkaya’nın Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu’ya küçük bir de sürprizi oldu. Kibarkaya, Başkan Uğurlu’nun tasvir edildiği portresini kendisine hediye ederken, bu sürpriz karşısında başkan Uğurlu çok mutlu olduğunu ifade etti. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık