Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Kitap Fuarına Büyük İlgi

Kitap Fuarına Büyük İlgi

İlimizde uzun yıllardır eksikliği hissedilen kitap fuarı, bugün (24 Mayıs 2019 Cuma) düzenlenen törenle açıldı. Karaman Belediyesi Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuar, 2 Haziran tarihine kadar kitapseverlerin ziyaretine açık olacak. Saat 14.00’de gerçekleştirilen açılış törenine; Karaman Valisi Fahri Meral, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, MHP MYK Üyesi Dr. Ali Güler, MHP İl Başkanı Oktay Yılmaz, Daire Müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
24 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında düzenlenen kitap fuarına, 50 den fazla yayınevi ile 60 kadar yazar katılıyor. Kitaplarını imzalayacak ve söyleşi programına katılacak olan yazarlar arasında; Nurullah Genç, Ataol Behramoğlu, İnci Aral, Müfit Can Saçıntı (Mandıra Filozofu), Pelin Çift, Mesut Yar ve Kahraman Tazeoğlu gibi ünlü isimler yer alıyor. Karamanlı yazar ve şairlerin standının da yer aldığı fuar on gün boyunca her gün 09.30 – 23.00 saatleri arası ziyaret edilebilecek.
Fuar açılışından vatandaşların ve özellikle öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, tüm Karaman halkını kitap fuarına davet etti. İlimizde ilk defa düzenlenen bu etkinliğin her yıl daha da geliştirilerek sürdürüleceğini söyleyen Başkan Kalaycı: “Karaman’ı hak ettiği noktalara taşımak için çalışmalar yapıyoruz. Özellikle şehirlerin tanıtımında kültürel ve sosyal faaliyetlerin önemi çok büyük. Bu bağlamda ilimizde ilk defa ulusal düzeyde ve yoğun bir katılımla on gün sürecek bir kitap fuarı düzenledik. Hem Karamanlı yazar ve şairlerimizi hem de yurt çapında ün yapmış tanınmış isimleri bu organizasyonda ağırlayıp kitapseverlerle buluşturacağız. Biz herkesin kitap okumasını istiyoruz. Çünkü okumaktan başka kendimizi geliştirmemizin başka bir yolu yok. Kitap fuarını inşallah her yıl geliştirerek ve genişleterek devam ettireceğiz. Bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde bize büyük destek veren Karaman Ticaret ve Sanayi Odamıza, Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğimize çok teşekkür ediyor, bütün hemşehrilerimi ve özellikle de öğrenci kardeşlerimizi fuara davet ediyorum” dedi.     

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık