Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

KMÜ Ailesi İftarda Buluştu

KMÜ Ailesi İftarda Buluştu

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül’ün daveti ile gerçekleştirilen iftar yemeğine çok sayıda akademik ve idari personel katıldı. 
Üniversite Yemekhanesinde düzenlenen iftar programı üniversite personelinin iftar öncesindeki keyifli sohbeti ile başladı. Sade ve samimi bir iftar sofrasında buluşan üniversite personeli İslami İlimler Fakültesi Arş. Gör. Beytullah Çetin’in okuduğu akşam ezanının ardından orucunu açtı. İftar yemeği İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Duran Ali Yıldırım’ın okuduğu dua ile tamamlandı. 
İftar yemeğinin ardından üniversite personeline seslenen Rektör Akgül, KMÜ ailesi olarak güzel bir iftar sofrasında buluşmanın ve Ramazan ayının getirdiği manevi duyguyu hep birlikte paylaşmanın mutluluk verici olduğunu belirterek, “İftarımıza katılan ve katılamayan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şimdiden hepinizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu. 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık