Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

KMÜ Erkek Hentbol Takımı İkinci Oldu

KMÜ Erkek Hentbol Takımı İkinci Oldu

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Erkek Hentbol Takımı, Üniversiteler Hentbol 1. Lig’deki yükselme müsabakalarında ikinci gelerek Süper Lig’e katılma yolunda önemli bir engeli geride bıraktı ve play-off müsabakalarına katılmaya hak kazandı. 
KMÜ Erkek Hentbol Takımı, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda düzenlenen turnuvada oynadığı üç maçın ikisini kazanarak grubu ikincilikle tamamladı ve bu sonuçlarla 30 Nisan - 4 Mayıs tarihlerinde Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde yapılacak Türkiye Koç Spor Fest Üniversiteler Hentbol Süper Lige Yükselme Maçlarına katılma hakkı elde etti. KMÜ Hentbol Takımı ikincilik kupasını ve gümüş madalyalarını Dumlupınar Üniversitesi BESYO Müdürü Doç. Dr. Adnan Ersoy’un elinden aldı.
“Daha ileriye, daha yükseğe”
KMÜ Hentbol Takımı Antrenörü Doç. Dr. Murat Tekin turnuvanın ardından açıklama yaparak, “Süper lige yükselerek hentbol takımımızı geleceğe taşımayı amaçlıyoruz. Hedefimiz daha ileriye, daha yükseğe ve daha güçlüye ulaşmak. Başarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, play-off müsabakalarına katılacak tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.” dedi. 

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık