Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

KMÜ’de Akreditasyon Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

KMÜ’de Akreditasyon Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği FEDEK tarafından 21-24 Aralık 2019 tarihleri arasında üniversitede gerçekleştirilen tetkikler başarıyla sonuçlandı. FEDEK tarafından üniversiteye gönderilen akreditasyon belgesi ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Matematik Bölümü, 06 Nisan 2020 ile 30 Eylül 2022 tarihleri süresince sertifikalandırılmış oldu.
“Üniversitemizin yeterliklerini ulusal ve uluslararası ölçekte belgelendirmek önceliklerimiz arasındadır”
Matematik Bölümünün eğitim-öğretim hizmetlerinin bağımsız dış değerlendirme sonucunda akreditasyon belgesi almış olmasının KMÜ ailesi adına sevindirici bir gelişme olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül, “2019-2023 Stratejik Planımızda belirlemiş olduğumuz hedeflere bir bir ulaşıyoruz. Üniversitemizde kalite geliştirme çalışmaları akademik ve idari boyutlarıyla tüm hızıyla devam etmektedir. Yaz aylarında da laboratuarlarımızın birçok parametre üzerinden akreditasyonunu gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca diğer birimlerimizdeki akreditasyon çalışmalarını da takip etmekteyiz. Üniversitemizin hem akademik kadrosunun yetkinliği, hem bilimsel araştırma altyapısı, hem ders içerikleri konusunda sahip olduğu yeterlikleri ulusal ve uluslararası ölçekte belgelendirmek önceliklerimiz arasında yer almaktadır.” dedi.
Rektör Akgül, ayrıca başta Kamil Özdağ Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Yılmaz ve Matematik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ahmet İpek olmak üzere tüm fakülte çalışanlarına ve akreditasyon sürecine destek veren üniversitenin tüm birimlerine teşekkür etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık