Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

KMÜ’de Aşure İkramı

KMÜ’de Aşure İkramı

Muharrem ayı nedeniyle KMÜ Uygulama Mutfağı önünde dağıtılan aşure ikramına KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Oktay’ın yanı sıra akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
Yoğun ilgi gören aşure ikramının ardından açıklamalarda bulunan Rektör Akgül, “Muharrem ayı münasebetiyle düzenlenen aşure ikramı, KMÜ ailesini bir araya getiren anlamlı bir etkinlik. Köklü geçmişimizden gelen bu ikramın, üniversitemiz ailesine yeni katılan öğrenciler başta olmak üzere tüm öğrencilerimiz ve çalışanlarımız arasında kenetlenmeyi, sevgi, saygı ve kardeşliği artırmasını diliyor; emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Muharrem ayının üniversitemize, ülkemize ve tüm İslam âlemine güzellikler getirmesini; yine bu ayda yaşanan ve İslam tarihinde derin izler bırakan Kerbela olayından ders çıkararak Müslümanlar arasındaki ayrılıkların kalkmasını temenni ediyorum. ” dedi. 

 

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık