Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

KMÜ’de Autocad Ve Java Kursu Açılıyor

KMÜ’de Autocad Ve Java Kursu Açılıyor

Her iki kursa da üniversite personeli ve öğrencilerin yanı sıra vatandaşlar da katılabilecek. 
Son Başvuru Tarihleri 09 Nisan
Temel Düzey AutoCAD kursunda katılımcılara; “AutoCAD modları ile ilgili uygulamalar, görüntü komutları ve uygulamaları, ikiboyutlu çizim komutları ve uygulamaları, düzenleme komutları ve uygulamaları, katmanlar, renkler ve çizgi çeşitleri, çizimlere yazı ekleme uygulamaları, ölçülendirme ve uygulamaları, blok (şablon) oluşturma ve uygulamaları, izometrik çizim uygulamaları, hesaplama ile ilgili uygulamalar, çıktı alma işlemleri ve genel AutoCAD uygulamaları” hakkında eğitim verilecek. Kursun başvuruları 09 Nisan’da sona eriyor. 
Temel Düzey AutoCAD Kursu ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.
Programla Temelleri (JAVA) Kursu’nda ise katılımcılara “Java nedir, Java ve Intell iJIdea kurulum ve ayarlamaları, çalışma alanı tanıtılması, paket kavramı, değişken ve veri tipleri, operatörler, kontrol yapıları ve döngüler, metodlar, dizilere giriş” konu başlıklarında eğitim verilecek. Kursun başvuruları 09 Nisan’da sona eriyor. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık