Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

KMÜ'DE Kurumsal Dış Değerlendirme Süreci Sona Erdi

KMÜ'DE Kurumsal Dış Değerlendirme Süreci Sona Erdi

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından görevlendirilen Değerlendirme Takımı üyelerini 17-20 Haziran 2019 tarihleri arasında üniversitede misafir eden KMÜ, yoğun bir çalışma takviminin ardından dış değerlendirme sürecini tamamladı.
Dış değerlendirme programı kapsamında Prof. Dr. Sevim Rollas, Prof. Dr. Yüksel Özdemir, Prof. Dr. Hüseyin Güçlü Yavuzcan, Prof. Dr. İdris Kabalcı, Prof. Dr. Ali Danışman, Öğr. Gör. Bahar Çelik ve Öğrenci Temsilcisi Merve Nur Şahan'dan oluşan Değerlendirme Takımı üyeleri, öncelikle Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül'ü makamında ziyaret ederek kendisini süreçle ilgili bilgilendirdi. Sonrasında üniversitenin Senato ve Kalite Komisyonu üyeleriyle bir araya gelen Değerlendirme Takımı, ardından üniversitenin akademik ve idari birimlerini ziyaret ederek kalite yönetim sisteminin işleyişi hakkında öğrenciler ve personelle görüş alışverişinde bulundular.
Üniversitenin dış paydaşlarıyla da toplantı yaparak kurum hakkında değerlendirmelerde bulunan Yükseköğretim Değerlendirme Takımı üyeleri, son gün ise Rektör Akgül ve Prof. Dr. Rollas başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdiler. KMÜ Rektör yardımcıları ve genel sekreteri ile kalite komisyonu üyelerinin katıldığı toplantıda son gözden geçirmeler yapılarak çıkış bildirimi okundu. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı üyeleri üniversiteden ayrıldılar.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık