Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

KMÜ’ye Uzaktan Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi Kuruldu

KMÜ’ye Uzaktan Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi Kuruldu

06 Ağustos 2018 tarihli ve 30501 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanan kararla faaliyete geçen Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile üniversitede bilgi ve iletişim teknolojilerine dayalı olarak uzaktan yapılacak olan ön lisans, lisans, lisans tamamlama, yüksek lisans, sürekli eğitim dâhil bütün eğitim-öğretim programları ve faaliyetleri kapsamındaki program ve uygulamalarının yürütülmesi amaçlanıyor. 
Merkezin faaliyet alanları içerisinde ise; uzaktan eğitimde internet, diğer veri iletişim ağları, radyo, televizyon, telefon ve posta gibi iletişim araçları ve basım, ses, görüntü, video, bilgisayar ve teknolojinin sunduğu diğer gereçleri kullanarak uzaktan eğitimle ilgili program ve yazılımlar geliştirmek, kurslar, seminerler, konferanslar ve dersler gibi programları belirlemek yer alıyor. 
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, “Merkezimizde belirtilen faaliyet alanlarının yanı sıra uzaktan eğitim çalışmaları için ders içeriklerini ve otomasyon sistemlerinin hazırlanmasını sağlamak gibi daha pek çok faaliyet yer alıyor. Üniversite bünyesinde kurulan Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile birlikte çok daha fazla öğrenciye eğitim verebilme imkânı sağlayacağız. Üniversitemiz ailesine yeni katılacak fertlerle her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam edeceğiz. Yeni kurulan merkezimizin hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık