Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

KTSO 10. Yörex Fuarı'na Katıldı

KTSO  10. Yörex  Fuarı'na Katıldı

Antalya Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarın açılışına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, birçok ilin valisi, oda başkanları ve kalkınma ajansları yetkilileri katıldı. 
Odamız Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyesi  Nuri Eren de YÖREX 10. Yöresel Ürünler Fuarı'na katılım sağladılar.
YÖREX’in 10 yıllık geçmişinin anlatıldığı görselin ardından açılış konuşmaları yapıldı. Açılışta konuşan ev sahibi ATB Başkanı Ali Çandır ise Göbeklitepe'den bugüne 12 bin yıllık medeniyetler birikiminin bir yansıması olan yöresel ürünlere sahip çıkma, hakkını ve hukukunu koruma gerçek değerini buldurma, ulusal ve uluslararası piyasalarda ticaretini artırma gibi amaçlarla yöresel ürünler projesini ve YÖREX Fuarı'nı ürettiklerinin altını çizdi. 
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak stand açarak Fuarda yerimizi aldık. 10. YÖREX Fuarında ilginin büyük  olduğu standlarda en çok ilgi çeken ürün Coğrafi İşaretini aldığımız Karaman Divle Obruğu Tulum Peyniri oldu.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisacıklıoğlu standımızı ziyaret etti ve Coğrafi işaretli ürünümüz olan  Karaman Divle Obruğu Tulum Peyniri TOBB Başkanımıza ikram edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık