Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

KTSO Ve Üyeleri İstanbul Peynir Festivali'nde

KTSO Ve Üyeleri İstanbul Peynir Festivali'nde

Türkiye’nin dört bir yanından süt ürünleri ve gıda firmalarının katıldığı etkinlik İstanbullular tarafından yoğun ilgiyle karşılanırken, KTSO, Tarım İl Müdürlüğü ve MEVKA  standı da en çok ziyaret edilen standlar arasında yer aldı.
Peynir fuarına katılarak İlimizi ve İlimiz peynir, bandırma lezzetini fuarda temsil eden firmaların standı yoğun şekilde ilgi gördü. 
Konu ile ilgili yapılan ortak açıklamada; En lezzetli süt ürünleri Karaman'da üretiliyor. Bu potansiyel doğrultusunda ürünlerimizin ulusal ve uluslararası çapta tanınması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Coğrafi İşaret sürecini tamamladık. Karaman  Divle Obruğu Tulum Peynirini İlimize kazandırdık. Bu doğrultuda Ülkemizde tesis edilen büyük etkinliklere katılarak üyelerimizin de bu etkinliklere katılmalarını teşvik ediyoruz. Festivale katılan tüm firmalarımıza İlimizi  layıkıyla temsil ettikleri için teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık