Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

KTSO'sı Üyelerine Özel İndirimli Elektrik

KTSO'sı Üyelerine Özel İndirimli Elektrik

MEPAŞ ile Karaman Ticaret ve Sanayi Odası arasında Karaman Ticaret Ve Sanayi Odası  Ve  Üyelerimizi ilgilendiren iş yerlerinde indirimli elektrik protokolü  imzalandı.
Protokol sırasında Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve MEPAŞ İşletme Sorumlusu Merve Artuk ile Satış yetkilisi İsmet Kol hazır bulundular. 
Protokol bir yıl süreyle 01.04.2020 – 31.03.2021 tarihleri arasında geçerli olacak olup; aylık tüketimi 100 TL ve üzeri olan, faturalarını düzenli ödeyen üyelerimiz iş yerlerinde kullandıkları elektrikten indirimli faydalanacaklardır. Bunun için ilgili tüketicilerin Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. (MEPAŞ) müşteri hizmetleri merkezine başvuru yapıp Serbest Tüketici Sözleşmelerini imzalaması gerekmektedir.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan yaptığı açıklamada; “MEPAŞ ile iş yerlerinde (Ticarethanelerde) geçerli olmak üzere indirim protokolü imzalanmıştır. Tüm üyelerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık