Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Lütfi Elvan'dan Karaman Belediye Spora Destek

Lütfi Elvan'dan Karaman Belediye Spora Destek

İlimizi BAL Ligi 7. Grupta başarı ile temsil eden ve bu yıl ‘BAL Ligine Veda’ parolası ile yola çıkarak, ligin bitimine 7 hafta kala grubunda lider ile 2 puan fark ile 3. Sırada yer alan Karaman Belediyespor yönetimi Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundular.
 
Kulüp Başkanı Ali Kamer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Tekin, Bayram Uysal ve Mahmut Büyükyağcı ile Ankara’da TBMM’de Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser ile bire BİR görüşme yaptılar.
 
Milletvekilleri Şeker ve Eser, Karaman Belediyespor’un Futbolda Karaman’ı temsil ettiklerini belirterek her türlü desteği vereceklerini belirttiler ve ayrıca Karaman halkına da verdikleri mesajda; “Bu sezon Şampiyonluk için önemli bir fırsat var ve Tüm Karaman halkının, başta Sanayicilerimiz, Esnaflarımız Karaman Belediyespor’a destek vermelerini ve herkesin taşın altına elini koyarak Karaman Belediyespor’un başarısına katkı vermelerini istiyoruz.” dediler.
 
KARAMAN’IN EVLADI LÜTFİ ELVAN’DAN KARAMAN BELEDİYESPOR’A DESTEK SÖZÜ
 
Karaman Belediyespor Yönetiminin Ankara ziyaretleri proğramı kapsamında Karaman’ın her konudaki yatırım ve hizmetlerinin mimarı, en büyük destekçisi hemşehrimiz, gururumuz Bakanımız, Mersin Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’a yapılan ziyarette Elvan her konuda olduğu gibi Karaman Belediyespor’a da sahip çıkarak destek sözü verdi ve sonuna kadar arkasında olduğu belirtti.
 
Karaman Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kamer ve Yönetim Kurulu üyelerinin Lütfi Elvan’ın ziyaretlerinde Kulüp heyetini sıcak bir şekilde karşılayarak Karaman Belediyespor’a destek konusunda ne gerekiyor ise yapacaklarını belirtti ve Yönetimin ilettiği konularla ilgili danışmanlarına talimat vererek konuların takip edilmesini istedi.
 
Lütfi Elvan’ın Şampiyonluk yolundaki Karaman Belediyespor’a destek sözü Karaman Kamuoyunda ve Spor Camiasında büyük sevinçle karşılandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık