Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

26 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Lütfi Elvan’dan Rektör Akgül’e Ziyaret

Lütfi Elvan’dan Rektör Akgül’e Ziyaret

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) 2020-2021 Akademik Yılı Açılışı ve Fahri Doktora Unvanı Takdim Töreni kapsamında Karaman’a gelen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül'ü makamında ziyaret etti. 
Tören öncesinde Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser, AK Parti İl Başkanı Av. Abidin Çağlayan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercan Oktay ve Prof. Dr. Birol Üner de yer aldı. Ziyarette üniversitenin şeref defterini imzalayan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Rektör Akgül ile bir süre sohbet ederek üniversite hakkında bilgi aldı. 
Ziyaretin ardından üniversitenin 2020-2021 Akademik Yılı Açılışı ve Fahri Doktora Unvanı Takdim Töreni gerçekleştirildi. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’a Üniversite Senatosu tarafından Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı'nda Fahri Doktora Unvanı tevcih edilmesi ve açılış dersi ile sona eren törenin ardından Lütfi Elvan, Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, AK Parti Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser, Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül ve protokol üyeleri geçtiğimiz yıl temmuz ayında temeli atılan Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesinin inşaatını gezerek incelemelerde bulundu. Binanın kapalı alanları ve çevresini gezen heyet, inşaatla ilgili bilgi alarak alandan ayrıldı. 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık