Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Milli Judocu Eke, Bakü’de Madalya Mücadelesi Verecek

Milli Judocu Eke, Bakü’de Madalya Mücadelesi Verecek

24-27 Mayıs tarihleri arasında Azerbaycan’ın Bakü şehrinde düzenlenecek ve 2021 Tokyo Paralimpik Olimpiyatlarına puan verecek olan IBSA Judo Grand Prix müsabakalarında Karaman’ı milli judocu Cahide Eke ile Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü judo antrenörü ve aynı zamanda görme engelliler judo milli takım antrenörü Ahmet Ömre Türe temsil edecek. 
Şuan da dünya sıralamasında 11’nci sırada yer alan Karamanlı milli judocu Eke, Antalya’da düzenlenen IBSA Avrupa CUP Judo Turnuvası’nda büyük kadınlar 48 kiloda altın madalya kazanarak büyük bir başarıya daha imza atmıştı.
Başarılı sporcu Cahide Eke’nin Uluslararası arenada Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, " Bakü’de düzenlenecek IBSA Judo Grand Prix müsabakalarında milli takım kadrosunda ilimizden bir sporcu ve antrenörümüzün yer alması bizler için gururu verici bir durum. İnşallah ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edecekler. Turnuva öncesi tüm milli ekibimize başarılar diliyorum.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık