Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Mısır Üreticilerin Dikkatine!

Mısır Üreticilerin Dikkatine!

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAYRAM yaptığı açıklamada; Toprak Mahsulleri Ofisi Karaman Şube Müdürümüz Mustafa GENÇ ile sabah bir araya gelerek hızla devam Mısır hasadı ile ilgili değerlendirme yaptık. Karaman şube müdürü Mustafa GENÇ'ten TMO'nun arz edilecek tüm mısırı almak için hazırlıklarını yaptığı bilgisini aldık.

Başkan Bayram, Toprak Mahsülleri Ofisinin üreticinin mahsülünü almak için gerekli hazırlıkları yaptığını, bugünden itibaren aşağıdaki listede bulunan Anlaşmalı Lisanslı Depolara ÇKS kaydı olan tüm üreticilerimizin ürünlerini satabileceklerini belirtti.

Üreticimizin mağdur edilmemesi için Ziraat Odamız tarafından yakından takip edilen Mısır hasadında üreticilerimiz önümüzdeki günlerde TMO'nun alım yapacağı Lisanslı Depoların listesindeki adresine bakarak en yakın ve en uygun olanına gidip ürünlerini satabileceklerdir.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık