Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Necati Yeniel Kız İmamhatip Ortaokulu Yolu Asfaltlandı

Necati Yeniel Kız İmamhatip Ortaokulu Yolu Asfaltlandı

İl Özel İdaresi, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile işbirliği içerisinde okullarımızda bakım-onarım-yenileme-çevre ve bahçe düzeni noktasında yürüttüğü faaliyetler kapsamında, okul yollarının bakım-onarım ve asfalt kaplama işlerini de sürdürmeye devam ediyor.

Bu kapsamda İlimiz Merkeze bağlı Necati Yeniel Kız İmamhatip Ortaokulumuzun yolu İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekiplerince asfaltlandı.

Asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla okula ulaşımda kullanılan yolda konfor sağlanarak, hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz hem de yolu kullanan vatandaşlarımız için trafik akışında güven ve rahatlık sağlanmış oldu.

İl Özel İdaresi olarak her zaman eğitime verilen desteğin öncelik olduğunu belirten İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR: " Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa yürüttüğümüz program doğrultusunda diğer okullarımızda da çalışmalarımız başladı. Her açıdan kaliteli bir Eğitimin, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın aydınlık geleceği için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu sebeple söz konusu her hizmette olduğu gibi eğitim noktasında da her türlü destek ve hizmette Karamanımız için Var'ız." dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık