Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

25 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Necmettin Erbakan’ın Millet İttifakı Projesi

Necmettin Erbakan’ın Millet İttifakı Projesi

Saadet Partisi Millet İttifakında yer aldığı için özellikle AK Partililer tarafından sık sık eleştiriliyordu. CHP’ye yardım ettiği gerekçesiyle Saadet Partisine adeta linç girişimi yapan AK Partiler Necmettin Erbakan yaşasaydı böyle bir şeyi asla kabul etmezdi diyerek eleştirirken, Millet İttifakı Projesinin esasında Necmettin Erbakan’a ait olduğu ortaya çıktı.
 
Refah Partisi Genel Başkanı olarak İzmir Kongresinde konuşma yapan Necmettin Erbakan, ANAP’a karşı seçim ittifakı yapılması gerektiğini ve bu konuda proje hazırladıklarını belirtiyor.
 
Merhum Erbakan Projesini anlatırken, “Eğer 98 Milletvekili alan SHP bu projeyi kabul ederse 150 Milletvekili alacak, 59 Milletvekili alan DYP bizim projemizi kabul ederse 100 Milletvekiline çıkacak, DSP 70 Milletvekili alacak ama Refah Partisi ’de 60 Milletvekili alacak” dedi.
 
Ayrıca Erbakan bugün ki Millet İttifakında olduğu gibi partilerin sadece seçim ittifakı yapacağını her parti kendi listesiyle çıkacağının da altını çiziyor.
 
İŞTE ERBAKAN’IN O TARİHİ KONUŞMASI.

Haber Videosu


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık