Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Okul Sporları Kros Müsabakaları Tamamlandı

Okul Sporları Kros Müsabakaları Tamamlandı

Karaman’da 2018-2019 eğitim öğretim yılı Okul Sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen yıldızlar ve gençler kros il birinciliği müsabakaları 120 sporcunun katılımı ile Abdullah Sabri Ülgen Caddesi üzerinde bulunan kros parkurunda yapıldı. Genç erkekler 5 bin metrede, genç kızlar ve yıldız erkekler 3 bin metrede, yıldız kızlar ise 2 bin metrede yarıştı. 
Soğuk bir havada zorlu ve çekişmeli geçen yarışlar sonunda takım sıralamasında Alparslan Ortaokulu birinci, Zübeyde Hanım Ortaokulu ikinci, Makbule Orman Ortaokulu üçüncü, Bifa Ortaokulu dördüncü. Yıldızlar erkeklerde Alparslan Ortaokulu birinci, Lale Ortaokulu ikinci, Zübeyde Hanım Ortaokulu üçüncü, Yavuz Selim Ortaokulu dördüncü. Genç kızlarda Spor Lisesi birinci, Genç erkeklerde ise Spor Lisesi birinci, Ermenek Mustafa Demirok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Bifa Anadolu Lisesi üçüncü ve Temizel-Ünlü Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar ve sporcular okul sporları kapsamında düzenlenecek grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etme hakkı elde etti.
Müsabakalarda dereceye giren takımlara ve sporculara kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz ve Mustafa Akgündüz, Okul Sporları İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve antrenörler tarafından verildi.
Müsabakalarda oluşan ferdi sıralamada ise;
Yıldız Kızlarda, 
1.Gülistan Yandı
2. Amine Sude Çelik
3.Nisanur Akkuş 
4.Asude Arısoy
Yıldız Erkeklerde,
1.Masaud Abdullahi
2.Ali Kemal Hüseyini
3.Yasin Ünal
4.Ceylan Ali Duman
Genç Kızlar (A),
1.Tuğba Ecirci
2.Damla Kuru
3.Nazlıcan Karaduman
4.Fadime Küçük Yarma
Genç Kızlar (B)
1.Ayşe Taş
Genç Erkekler (A)
1.Mehmet Fidan
2.Ersin Taşkara
3.Gökhan Güney
4.Ümit Almak
Genç Erkekler (B)
1.Mahmut Snaker
2.Tunahan Karataş
3.Ümit Uyar

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık