Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Okullar Arası Voleybol Grup Müsabakaları Karaman’da Başladı

Okullar Arası Voleybol Grup Müsabakaları Karaman’da Başladı

Okul Sporları 2020 yılı faaliyet takviminde yer alan Okullar Arası Gençler Voleybol grup müsabakalarının Karaman etabı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Kazım Karabekir Spor Salonu ve Yunus Emre Spor Salonu’nda ilk gün maçları ile başladı. 13- 16 Şubat tarihleri arasında kızlar ve erkekler kategorisinde toplam 24 takımın mücadele edeceği müsabakalar sonunda gruplarında lider olan takımlar bir üst aşama olan yarı final müsabakalarına katılma hakkı kazanacak. 
Kızlar ve erkekler kategorilerinde ilk gün toplam 12 maçın yapılacağı müsabakalar 16 Şubat Pazar günün oynanacak final maçlarının ardından sona erecek. 
Karaman’ın okul sporları müsabakalarına en iyi şekilde ev sahipliği yapmaya devam ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “ Her yıl olduğu gibi bu yılda ilimizde okul sporları grup müsabakaları heyecanı devam ediyor. Bu hafta ilk olarak U14 Kızlar Bölge Şampiyonası ile başlayan heyecan, bugün okullar arası gençler voleybol müsabakaları ile sürüyor. Müsabakalar boyunca tüm antrenör ve sporculara başarılar diliyorum.”

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık