Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Oturarak Voleybol Milli Takımına Karamanlı Kaptan

Oturarak Voleybol Milli Takımına Karamanlı Kaptan

Konya’nın Akşehir ilçesinde devam eden Oturarak Voleybol Milli takım kampında yer alan Karaman Gençlik ve Spor Kulübü Oturarak Voleybol Takımı antrenörü Aziz Hopyar ve sporcular Metin Karaca, Muhammed Öz ve Samet Can Karasu Hırvatistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası eleme müsabakaları öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Baş antrenör Yusuf Kenan Kök ve yardımcı antrenörler Adem Çelik ile Aziz Hopyar’ın eşliğinde 13 sporcu ile devam eden milli takım hazırlık kampında takım kaptanlığına Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Metin Karaca getirildi.
Oturarak voleybol milli takım kaptanlığının kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten Karaca, “21-24 Şubat tarihleri arasında Hırvatistan’ın Porec kentinde düzenlenecek Paravolley Avrupa Şampiyonası eleme müsabakaları öncesi hazırlıklarımıza değerli antrenörlerimiz eşliğinde devam ediyoruz. İnşallah devam eden kamp sürecini en iyi şekilde değerlendirerek ülkemizi başarıyla temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.
“Kaptan Olmak Büyük Sorumluluk Getirir”
Takım kaptanı olmanın büyük bir sorumluluğu da yanında getirdiğini belirten Karaca,” Oturarak voleybol milli takım kadrosuna davet edilerek böylesine önemli bir sorumluluğun bana verilmesi benim için önemli. Oturarak voleybol milli takımı yönetiminden antrenörüne oyuncusundan malzemecisine kadar büyük bir aile. Bu büyük ailede herkes üzerine düşen sorumluluğun farkında. Bende üzerime düşen bu onurlu görevi daha önceki kaptanlarımız gibi en iyi şekilde yapmak istiyorum” dedi.
Avrupa Şampiyonası eleme müsabakaları öncesi milli takıma başarılar dileyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ise, ”Oturarak voleybol milli takımımızın Paravolley Avrupa Şampiyonası eleme müsabakalarını rahat bir şekilde geçeceğine inancım tam. Çünkü bunu başarabilecek yeteneğe ve güce sahip. Milli takım kaptanlığına getirilen sporcumuz Metin Karaca’yı da tebrik ediyor, milli takımımıza şampiyona öncesi başarılar diliyorum.”

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık