Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Özel Eğitim Uygulama Merkezi Başkan Çalışkan’ı Ziyaret etti

Özel Eğitim  Uygulama Merkezi   Başkan Çalışkan’ı  Ziyaret etti

Karaman Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi öğretmen ve öğrencileri, Okul Müdürü Barbaros Orman eşliğinde Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamında ziyaret ederek, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle ilimizde düzenlenecek etkinliklere davet etti. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 10 Mayıs’ta Uçurtma Şenliği, 11 Mayıs’ta da Sevgi Yürüyüşü düzenleyeceklerini söyleyen Okul Müdürü Barbaros Orman, bu etkinliklerle birlikte engelli vatandaşlarımız için farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

Ziyarette, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a davetiyesini Karaman Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi öğrencisi Hatice Nisa Korkusuz verdi. Öğretmenler ve özellikle minik öğrenci Hatice Nisa Korkusuz ile özel olarak ilgilenen Başkan Çalışkan, ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek; engellilerin sosyal hayatta var olmaları için yerel yönetimlere önemli işler düştüğünü, Karaman’da da bu bilinçle hizmet ettiklerini belirtti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık