Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Pekoğlu: Ankara’yı değil Karaman’ı bilen olsun!

Pekoğlu: Ankara’yı değil Karaman’ı bilen olsun!

Pekoğlu açıklamasında;
‘’Karaman’ın her meslekten, her fikri düşünceden ve her ekonomik sınıftan insanı ile yaptığımız görüşmelerden anlıyoruz ki; Bu seçim diğer seçimlere nazaran halk nezdinde, kendi içerisinden isimlerin çıkması yönünde beklenti içerisinde. Hangi partiden olursa olsun şehrimizin milletvekillerinin Karaman’ı bilen, Karaman’ın insanını tanıyan, eksiğini gören ve ulaşılabilir insanlardan oluşmasını arzu ediyoruz.
Burada, birilerini övmek, birilerini yermek gibi bir niyetimiz olmadığı gibi, tek maksadımız şehrimiz açısından verimli bir dönem yaşamak istememizdir. Bir Milletvekilinde olması gereken ilk özelliğin Ankara’yı değil, Karaman’ı, Karamanlıyı bilmek olması gerektiğine inanıyoruz. Bizler Karaman esnafı olarak derdimizi, yaşantımızı, yolumuzu, sokağımızı bilmeyen isimlerle vasat bir dönemin kapılarının aralanacağına inanıyor, şehrimizin yetiştirdiği isimlere şans verilmesinin isabet olacağını düşünüyoruz.
Umarız ki bu düşüncemiz siyasi partilerin yetkilileri tarafından dikkate alınır ve şehrimiz kazanır. 24 Haziran seçimlerinin şehrimize, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, aday adaylarına başarılar diliyorum.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık