Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Potanın Perileri Karaman’da Parladı

Potanın Perileri Karaman’da Parladı

Türkiye Basketbol Federasyonu Yurtiçi Faaliyetleri Programı kapsamında Karaman’da düzenlenen U18 (Kız) Anadolu Şampiyonları Yarı Final müsabakaları Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmalarının ardından sonra erdi. 
4 gün boyunca 12 takımdan 144 sporcu bir üst tur mücadelesine sahne olan karşılaşmalarda İstanbul Yıldızları Körfez, Emlak Konut Spor, Çerkezköy Belediye ve Kocaeli Basket takımları Çanakkale’de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası finallerinde mücadele etme hakkı kazandı.
Yarı final müsabakalarının sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek,” Türk basketbol alt yapısı için önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptık. 4 gün boyunca bir birinden çekişmeli geçen karşılaşmalarda geleceğin yıldız adayı sporcularını canlı olarak izleme fırsatı bulduk. Fair play kuralları çerçevesinde oynanan müsabakalar sonunda bir üst tura çıkan takımlarımızı tebrik ediyor, Çanakkale’de düzenlenecek Türkiye finallerinde başarılar diliyorum.” 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık