Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

18 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Ramazan Etkinlikleri Başladı

Ramazan Etkinlikleri Başladı

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce vatandaşlarımızın Ramazan gecelerini coşkulu bir şekilde geçirmelerini sağlamak için düzenlediği etkinliklerde ilk olarak Fırat Türkmen sahne aldı. Eski devlet hastanesi bahçesinde düzenlenen konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Teravih namazı sonrası başlayan konserde ekranlardan tanıdığımız sanatçı Fırat Türkmen, sevilen ilahilerini Karamanlılar için seslendirdi.

Vatandaşlarla birlikte konseri Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Ak Parti Milletvekili adayı Selman Oğuzhan Eser ve Hüseyin Avlu Mutlu da izledi. Konser arası Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Milletvekili Recep Şeker, Milletvekili adayları Selman Oğuzhan Eser ve Hüseyin Avlu Mutlu sahneye çıkarak halkı selamladı ve vatandaşların Ramazan Ayı’nı kutladı.

Abdurrahman Önül Konseri Bu Akşam

Karaman Belediyesi Ramazan etkinliklerinde bu akşam (28 Mayıs 2018 Pazartesi) sevilen sanatçı Abdurrahman Önül sahne alacak. Saat 22.15’de, eski devlet hastanesi bahçesindeki etkinlik alanında düzenlenecek olan konsere tüm halkımız davet edildi.  

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık