Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Rektör Akgül, Öğrencilerin Heyecanını Paylaştı

Rektör Akgül, Öğrencilerin Heyecanını Paylaştı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümünün özel yetenek sınavı gerçekleştirildi. KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, özel yetenek sınavını yerinde izleyerek öğrencilerin heyecanını paylaştı. 
Sınav alanında incelemelerde bulunan ve sınav komisyonunda görevli personelden bilgi alan Rektör Akgül, öğrencilerle tek tek ilgilenip yaptıkları çalışmaları izledi. Rektör Akgül, bir süre sınavı takip ettikten sonra öğrencilere başarılar dileyerek sınav alanından ayrıldı. 
Geçtiğimiz yıl ilk öğrencilerini alan Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü için bu yıl düzenlenen özel yetenek sınavına 50’yi aşkın öğrenci katıldı. Öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki farklı oturumda gerçekleştirilen sınava katılan adaylar Yetenek Sınavı Jürisi tarafından değerlendirilerek başarılı olan 20 aday, KMÜ Resim Bölümüne kabul edilecek. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık