Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Rektör Akgül’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Rektör Akgül’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Rektör Akgül, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“26 Ağustos 1922 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında başlayan Büyük Taarruz, verilen çetin mücadelelerinin ardından Dumlupınar’da zafere ulaşmış ve bu zafer ile Anadolu topraklarının ilelebet Türk yurdu olarak kalacağı bir kez daha tüm dünyaya haykırılmıştır. 

Emperyalist devletlerin Anadolu toprakları üzerinde yapmış olduğu hain planların teker teker bozulduğu bağımsızlık mücadelemiz, 30 Ağustos’ta kazanılan bu şanlı zaferle taçlandırılmıştır. Milletimizin vatanına olan bağlılığını hiçe sayarak devletini tarihten silmek için bir araya gelen işgalci kuvvetler, istikbali uğruna gözünü kırpmadan canını vermeye hazır olan aziz milletimizin inancı, kararlı duruşu ve kahraman ordumuzun destansı mücadelesi ile bir kez daha bozguna uğramıştır. 

Geçmişten bu yana vatanına karşı yapılan saldırılara hiçbir zaman sessiz kalmayan milletimiz 30 Ağustos’ta da en ufak bir tereddüt yaşamamış, kahraman vatan evlatlarının cesaretleri sayesinde devletinin bekasını en zor koşullarda bile temin etmeyi bilmiştir. Bu toprakların evladı olan her birey ortak inanç ve duruş, azim ve kararlılık, birlik ve beraberlik bilinciyle geçmişte olduğu gibi bugün de söz konusu vatan olduğunda aynı cesareti ve kararlılığı göstermeye hazırdır. 
Bu vesileyle Büyük Zaferin 98'inci yılında, milletçe istikbalimizin ve bağımsızlığımızın en önemli mücadelelerinden birisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, bu zaferin mimarı olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık