Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

23 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Rektör Akgül'den Basın Bayramı Mesajı

Rektör Akgül'den Basın Bayramı Mesajı

Rektör Akgül, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Bilindiği üzere 24 Temmuz günü, basında sansürün kaldırılmasının yıldönümü olması nedeniyle Basın Bayramı olarak kutlanmaktadır. 
Basın mensuplarımız; tarafsız, objektif ve dürüst habercilik ilkeleriyle mesleklerini titizlikle yaparken gece gündüz demeden büyük bir gayretle çalışmakta, doğru ve hızlı bir şekilde milletimizi bilgilendirerek bu manada önemli bir kamusal hizmeti de yerine getirmektedirler.
Meslek etiğine sahip  çıkan, ülke çıkarlarını her şeyin üstünde tutan ve gazetecilik ilkelerine sonuna kadar bağlı basın mensupları sayesinde halkımız haber alma ihtiyacını anında karşılayabilmekte, ülke ve dünya gündemini sağlıklı bir şekilde takip edebilmektedir. 
Bu düşüncelerle, bu zorlu meslekte görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiren tüm basın çalışanlarının ve ilimizde faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın temsilcilerinin 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor; kendilerine görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum."

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık