Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkanı Belli oldu

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkanı Belli oldu

Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı 31 mart seçimlerinde İl başkanı İnşaat Mühendisi Şaban Şahin'i aday göstereceğini açıkladı.
 
Saadet Partisi tarafından yapılan açıklamada; "Kıymetli hemşerilerimiz Saadet Partisi olarak Eylül 2018 itibari ile başladığımız Karaman Belediye Başkan adayını belirleme çalışmalarının nihayet sonuna geldik. Öncelikle bu süreçte bize fikirleri ile yardımcı olan tüm halkımıza ve Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür ederiz.
 
Bilindiği üzere Saadet Partisi, kulis yapılamayan, entrikalara gark olmayan tek partidir. Saadet Partisi adayını tavandan değil tabandan belirler. Bu doğrultuda Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı olarak halkımızın verdiği isimleri, istek ve önerileri dikkate alarak titizlikle yürüttüğümüz aday belirleme süreci sonucu birbirinden kıymetli beş ismi gerekçeleri ile birlikte Genel Merkezimize bildirdik. Daha sonra Genel Başkan yardımcılarımızın katılımı ile geniş kapsamlı bir istişare toplantısı yaparak sürecin sonuna geldik.
 
Kıymetli hemşerilerimiz; yaklaşık 4 ay süren bu yoğun çalışmalarımız neticesinde Karaman Belediye Başkanı adayımız 5 Ocak 2019 Cumartesi günü Ankara’da yapılacak toplantıda halkımıza ilan edilerek takdirine sunulacaktır." denildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık