Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

18 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Saadet Partisi'nde Kongre Zamanı

Saadet Partisi'nde Kongre Zamanı

Saadet Partisi, 3 Kasım 2019 Pazar Günü saat 10.00’da Ankara Kapalı Spor Salonu’nda 7. olağan kongresini gerçekleştirecek. Konuya ilişkin açıklama yapan Saadet Partisi İl Başkanı Yasim Koz, kongreye tüm Karaman halkını davet etti. Başkan Koz, “Saadet Partisi olarak yeni başlangıçlar için büyük kongremizi yapmanın zamanı gelmiş bulunmakta. Bundan sonraki günlerde yeniden Büyük Türkiye hedefimiz için büyük hamle çalışmalarına başladık. Bu hafta sonu yapılacak 7'nci olağan büyük kongremiz için hazırlıklar hızla sürmektedir. Yapacağımız yenilikler ve hamleler, milletimizin ve ülkemizin içinde bulunduğu siyasi, ekonomik ve ahlâkî çöküntüye çare olacaktır. “GELECEK” ana teması ile hazırlandığımız kongremize işçi gelecek, esnaf gelecek, #EYT’li gelecek, memur gelecek, emekli gelecek, anneler gelecek, gençler gelecek, KHK mağdurları gelecek. Karaman’ın makûs talihini değiştirmek için sende gel. “GELECEK güzel günler SAADET ile GELECEK.” diyerek tüm Karaman halkını davet etti. 
Cumartesi gecesi saat 23.00’da yola çıkacaklarını belirten başkan Koz, Kongreye gitmek isteyen hemşerilerimizin 0505 776 76 91 numaralı telefondan veya 0546 571 69 70 numaralı WhatsApp hattından başvuru yapmalarını istedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık