Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Saadet Partisinden imza daveti

Saadet Partisinden imza daveti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu dün bir basın toplantısı yaparak Cumhurbaşkanlığına aday olduğunu açıkladı. Saadet Lideri Karamollaoğlu'nun aday olabilmesi için yasa gereği 100 bin imza toplanması gerekiyor.
 
Saadet Teşkilatları Genel Başkanlarının adaylığı için kolları sıvadı.
 
Saadet Partisi Karaman Teşkilat Başkanı Hüseyin Çoban’da konu ile ilgili haber sitemize bir açıklama yaparak halkımızdan destek istedi.
Hüseyin Çoban yaptığı açıklamada; " Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için Ülke genelinde 100 bin oy toplamamız gerekiyor. Allah'ın izniyle bu rakamın daha fazlasını toplayacak güçlü bir teşkilatımız var. Bu gücü göstermek için halkımızdan destek vermelerini istiyoruz." dedi.
 
Vatandaşın bu konuda ne yapması gerektiği hakkında bilgi veren Teşkilat Başkanı Hüseyin Çoban; " Vatandaşlarımızın Adliye binasında bulunan İlçe Seçim Kuruluna nüfus cüzdanlarıyla gitmeleri yeterlidir. Orada Saadet Partisinden arkadaşlarımız bulunacak kendilerine gerekli yardımı yapacaklarıdır. İsteyenler 0535 202 21 93 ve 0533 683 52 60 telefon numaralarını arayıp gerekli yardımı talep edebilir. Aziz Karaman'lı hemşehrilerimizden Milli Görüş'e destek vermeye davet ediyoruz." dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık