Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Şaban Şahin'den Karaman Halkına Çağrı

Şaban Şahin'den Karaman Halkına Çağrı

Sevgili Karamanlı hemşehrilerim,
Ülkemiz bu pazar günü mahalli seçime giriyor. Bu seçimde şehirlerimizi yönetecek insanları, kadroları seçeceğiz. Bunun dışında size dayatılan beka meselesi başta olmak üzere tüm gündemler sahtedir. Yapılan tehditler, atılan iftiralar ve söylenen yalanların tamamı ortada var olan bir beceriksizliği örtme amacını taşımaktadır. 
Karaman halkı olarak bugüne kadar Millî Görüş dışında tüm zihniyetlere şans verdiniz ama onlar bu şansla birlikte Karaman'ımızı da heba ettiler. Tüm kalbimizle inanıyoruz ki Millî Görüş Karaman'da iş başına gelseydi bugün Karaman 3. sayfa haberleriyle anılan bir şehir olmazdı. 
Şehirleri insanlar inşa ederler ve daha sonra o şehir insanları inşa etmeye başlar. Turgut Cansever'in güzel bir sözü var: Şehri imar ederken nesli ihmal ederseniz, ihmal ettiğiniz nesil imar ettiğiniz şehri imha eder. Elbette belediyecilik, yapısı itibarıyla yol, köprü, altyapı, çeşitli tesisler ve faaliyetleri kapsar ancak bütün bunları yaparken insanı ıskalamamak gerekir. Tüm bu hizmetlerde insanların huzur ve saadetini öncelemek gerekir. Biz yönetimimizde inşaallah bunu gözeteceğiz ve Karaman'ımızı kendisinden kaçılan değil kendisine kaçılan bir huzur şehri haline getireceğiz.
Seçim çalışmaları boyunca elini sıktığımız, kucaklaştığımız, muhabbet ettiğimiz insanımızda bize yoğun bir teveccüh olduğunu gördük. İnsanımızın Karaman'la ilgili şikayetlerini ve çözüm önerilerini dinledik. Biz de kendimizi ve inşaallah yapacaklarımızı onlara anlattık. Şükürler olsun ki çalışmalarımızı yalan söylemeden, kimseye iftira atmadan, kimseyi tehdit etmeden en güzel bir şekilde tamamladık. 
Kıymetli Karaman halkı, 
31 Mart Pazar günü sandığa gideceksiniz. Demokrasilerde insanların iradelerini kullandıkları en önemli yer sandıktır. Herkesin sadece bir oy hakkı var. Seçim sürecinde çeşitli tiyatrolarla, kimi zaman tatlı yalanlar kimi zaman da korku ve paranoya ile insanların bu hakları ellerinden alınmak istenir. Tüm bunları elinizin tersiyle iterek size 5 yılda bir verilen bu hakkı sadece ve sadece Karaman'ımızın geleceğini düşünerek kullanın. Karaman Belediye Başkanlığı yetkisini bana vermeniz halinde size sadece şunu vaadediyorum. Biz Karaman'da bir dönem belediye başkanlığı yaparsak seçim zamanı gelince reklam panolarında tek bir reklamımızı dahi göremeyeceksiniz. Çünkü biz susacağız, hizmetlerimiz konuşacak.
Bu duygu ve düşüncelerle seçimlerin ülkemiz ve Karaman için hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan diliyor hepinize sevgi, saygı ve hürmetlerimi iletiyorum.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık