Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Şaban Şahinden Karaman Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliğine Ziyaret

Şaban Şahinden Karaman Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliğine Ziyaret

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Karaman Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Yaman, Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin’e Karaman için tasarlanan hayvan pazarı hakkında bilgiler verdi. 
Birlik Başkanı Yücel Yaman, “Karaman’da bir hayvan pazarımız var ama 81 il içerisinde resmiyette olmayan ve ruhsatı olmayan tek vilayetiz. Bizim dışımızda Karaman haricinde bütün illerde var” dedi.
Organize karşısı Yeni Buğday Pazarı yanında Hayvan Pazarı için 2018 yılında 1.5 milyon tl ödeneğin geldiğini belirten Karaman Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı Yücel Yaman, “Hayvan Pazarı için ödenek geldiği halde henüz başlanamamıştır. İçerisinde sosyal tesisi olacak şekilde 300 büyükbaş, 1000 küçükbaş hayvan olarak tanzim edilmiştir” dedi..
Sonrasında Birlik Başkanı Yücel Yaman Hayvan Pazarı projesini incelemesi için Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin’e sundu.     
Hayvan Pazarı Projesini inceleyen Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin yaptığı açıklamada “2018 de ödeneği geldiği halde Hayvan Pazarı’nın başlamaması, sizinde bahsettiğiniz resmiyette olmayan Hayvan Pazarı ziyaretimiz de geçen gün söylediğimiz gibi ‘nasıl olsa hayvancılık bitti’  yapılmasına gerek yok anlayışından mıdır? Yoksa her zaman ifade ederiz ‘bu şehir sahipsiz, ilgisiz, sahiplenilmesi gerekiyor’ bu sebeple dert edinilmediğinden midir ? Böyle vahim bir dönemden geçiyoruz” dedi.
Üretimi esas alan ve aynı zamanda üretim olmazsa olmazları arasında yer alan yapıya ve zihniyete sahip olduklarını ifade eden Şahin, “Biz Karaman’da öncelikle ülkenin ihtiyacı olan üretimi önemsiyoruz. Üretime katkı sağlayacak projelerimizi hazırladık. Bunun içerisinde Modern bir hayvan pazarı vardı. Parasının hazır olduğunu öğrenmek iyi oldu. İnşallah bu proje bize nasip olur… Kooperatifleşme yolunda ürünleriniz değerlenmesi ve değerlendirilmesi için Belediye Başkanlığının alınması halinde her türlü katkıyı ve hizmeti  biz sağlarız” diye devam etti

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık