Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Şehir Gezileri Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Şehir Gezileri Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Karamanlı hanımların büyük ilgi gösterdiği haftanın iki günü tertip edilen şehir gezileri devam ediyor.  Bugün (23 Ekim Salı) Gevher Hatun Mahallesi ve Urgan Mahallesi’nde ikamet eden hanımların katıldığı gezide, Karaman Belediyesi ve kamu tarafından yürütülen çalışmaları yerinde gören hanımlar son olarak Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı ziyaret etti.

Başkan Çalışkan, hanım misafirlerine belediyenin bayanlara yönelik faaliyetleri ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Çalışkan yaptığı konuşmada, “2002 yılından buyana Sayın Cumhurbaşkanımızın “Yeni Türkiye” hedefi ve dik duruşu ile çıktığı yolda çok şükür bugün kendi ayakları üzerinde duran, üreten, mazlumlara sahip çıkan ve masada sözünü geçiren bir ülke haline gelmiştir. Bizde bu güç ile şehrimizi çok daha ileriye taşıyacak çalışmaları sizlerle birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu zamana kadar şehrimizin altyapı ve üstyapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamladık. Bundan sonra da özellikle siz kadınlarımızın, gençlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak çalışmaları gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi. 

 Hanımlar, yapılan çalışma ve hizmetlerden memnun kaldıklarını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık