Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Şehit Birol Öztekin Kütüphanesi Açıldı

Şehit Birol Öztekin Kütüphanesi Açıldı

KMÜ Genç Eğitimciler Öğrenci Topluluğu tarafından hazırlanan proje ile Karaman Mevlana İlk ve Ortaokuluna kazandırılan Şehit Birol Öztekin Kütüphanesinin açılış törenine Rektör Akgül’ün yanı sıra KMÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesip Aktan, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ve davetliler katıldı. 
Kurdele kesimi ile başlayan açılış programı KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül’ün konuşması ile devam etti. Rektör Akgül konuşmasında şunları söyledi: “Öğrenci topluluğumuzun girişimleri, çok sayıda hayırsever insanımızın da emekleri ile şehidimiz Birol Öztekin’in isminin yaşatılacağı ve bu vesileyle de öğrencilerimizin bilgi ve donanımlarını artıracak güzel bir kütüphane Mevlana İlk ve Ortakokuluna kazandırılmış oldu. Projenin bu aşamaya gelmesinde emeği geçen genç öğrenci arkadaşlarımızın bu örnek çalışmalarını gerçekten önemli buluyorum. Özellikle vefa, değerlerimize sahip çıkma ve gelecek tasavvurlarını ortaya koyma adına gerçekleştirdikleri bu kıymetli projeden dolayı öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bir kez daha şehidimiz Birol Öztekin’e Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.
Rektör Akgül’ün konuşmasının ardından KMÜ İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Duran Ali Yıldırım, Şehit Polis Memuru Birol Öztekin ve tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti yaparak dua etti. 
Program, teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi. 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık