Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Selman Oğuzhan Eser 15 Temmuz Mesajı

Selman Oğuzhan Eser 15 Temmuz Mesajı

Bundan üç yıl önce, 15 Temmuz 2016 'da, Aziz Türk Milleti, yaklaşık 40 yıldır devletin her alanında yuvalanmış hain FETÖ’nün darbe girişimine kahramanca direnerek unutulmaz bir demokrasi mücadelesi vermiştir. Milletimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla ve bu topraklarda müebbed yankılanacak ezan ve salaların yüreklerde oluşturduğu cesaret ve imanla meydanlara çıkmış, o karanlık gecede bu vatanın yılmaz savunucusu olduğunu tekraren ilan etmiştir. 

15 Temmuz Destanı demokrasi tarihimizde bir milattır. Genci, yaşlısı, kadını, erkeği sokaklara çıkarak tanklara, uçaklara, helikopterlere, mermilere ve toplara bedenlerini siper etmişlerdir. Bu mücadele, tarihimizin zaferlerle dolu olmasında temel unsur olan Milli Mücadele ruhunun hâlâ bedenlerimize hükmettiğini ve bu ruhun asırlar geçse de kaybedilmeyeceğini kanıtlar niteliktedir.

15 Temmuz’da sadece o gün için değil, gelecekte de benzeri hain planlar yapma hevesinde olanlara birlik ve dirlik dersi veren Milletimiz, söz konusu Vatan olduğunda neler yapabileceğini bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. İstiklâl Harbi’nin mağlup zihniyeti, o gün mütemadi mağlup kılınmıştır. O gece meydanlarda şahadete ve gaziliğe erenlere neler borçlu olduğumuzu biliyoruz. Bizler, İstiklâl Harbi galiplerinin torunları olarak istiklalimize tekrardan sahip çıkmanın onurunu yaşıyoruz. 

Milletimizden aldığımız güçle, Milletimizin Vekili olarak, var gücümüzle terörle mücadele kapsamında ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Son terörist hukuk önünde hesap verene kadar mücadelemize devam edeceğiz.

Bu aziz mücadelenin nezdinde, canından, ailesinden, evlatlarından vazgeçerek bu toprakları vatan kılmamızı ve vatan tutmamızı sağlayan tarihimizdeki bütün şehit ve gazilerimize Yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum. Allah, bizi dünyada da ahrette de onlara yakın olanlardan eylesin.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık